Pau Vallvé presentarà divendres al Sielu «Life vest under your seat», un disc en segona persona

El concert començarà a les deu de la nit i comptarà amb l'acompanyament musical de Víctor Garcia i Dario Vuelta

Pau Vallvé presentarà divendres al Sielu «Life vest under your seat», un disc en segona persona
Pau Vallvé presentarà divendres al Sielu «Life vest under your seat», un disc en segona persona | Eva Domínguez
NacióManresa
04 de març del 2020
Actualitzat a les 14:10h
Aquest divendres, 6 de març, el músic i cantautor barceloní Pau Vallvé presentarà les cançons del seu darrer disc al Sielu de Manresa. El nou treball del compositor, Life vest under your seat, és el cinquè disc de la seva trajectòria en solitari i el setzè de la seva carrera musical (recordem que ha format part de bandes com Estanislau Verdet o u_mä). Es tracta d'un dels LP més optimistes del cantautor, amb dotze temes que indueixen a la reflexió i a l'autoconeixement a través de melodies fresques però també emotives i, en ocasions, introspectives.

Tal com explica ell mateix, en Life vest under your seat (que en català es traduiria com "El salvavides és sota el teu seient", fent al·lusió a la frase que es posa en els avions en cas d'emergència) "surto de la primera persona i passo en un segon pla per tractar temes i situacions que he viscut molt intensament, però en segona persona". "Igual que en els anteriors treballs, la realitat social també s'ha colat dins aquest àlbum", avança el músic, mentre explica que "cançons com Quina sort -feta el dia que vaig tocar a la presó Model per defensar la llibertat d'expressió i el rebuig a l'empresonament d'artistes pel que deien en les seves obres- o Oclocràcia  -sobre la deriva del planeta i el canvi climàtic- en són una bona mostra".

En el concert al Sielu, que començarà a les deu del vespre, Vallvé actuarà acompanyat de Víctor Garcia (bateria) i Darío Vuelta (baix). Les entrades per a assistir-hi tenen un preu de 10 euros i es poden comprar per internet, a través d'aquest enllaç.