Ajornat l'espectacle «Amb veu de dona», per laringitis de la mezzosoprano Mireia Pintó

El recital, programat inicialment per aquest diumenge, es podrà veure el diumenge 31 de maig a les 6 de la tarda al mateix teatre Conservatori de Manresa

Redacció
04 de març del 2020
Actualitzat a les 11:11h
El recital Amb veu de dona, programat per aquest proper diumenge, 8 de març a les 18.00h al teatre Conservatori de Manresa, s'ha hagut d'ajornar per laringitis aguda de la mezzosoprano Mireia Pintó que, juntament amb l'actriu Sílvia Bel i el pianista Vladislav Bronevetsky protagonitzen aquest espectacle. Amb veu de dona es podrà veure en una nova data, diumenge, 31 de maig, al mateix teatre Conservatori i a la mateixa hora, les 18.00 h.

Les persones que tinguin i tinguin disponibilitat per a la nova data no caldrà que facin res, ja que els serviran les mateixes entrades que ja tenen comprades. En el cas de les persones que no tinguin disponibilitat per assistir a la funció el diumenge, 31 de maig a les 18.00h se'ls farà la devolució de l'import de les entrades a partir de dimarts, 10 de març. 

El preu de les entrades per veure Amb veu de dona és de 18 euros (15 euros majors de 65 anys, Carnet Galliner i menors de 25 anys). Per més informació a les taquilles del teatre i per internet.