Descobriu el Parc Ambiental del Bages amb el programa «Quedem» d'Òmnium

Serà el proper 21 de març i és la primera de les cinc sortides programades d'aquest programa

Redacció
03 de març del 2020
Actualitzat a les 12:06h
El proper dissabte 21 de març, i dins el programa Quedem? de cohesió social d'Òmnium Cultural, la seu del Bages-Moianès organitza una sortida guiada al Parc Ambiental del Bages, al polígon industrial de Bufalvent de Manresa.

Al Parc Ambiental, el tractament de residus hi conviu amb un entorn ple d'oliveres, barraques de vinya, boscos i animals que hi pasturen. El respecte pel territori i el medi ambient es fa palès en aquest espai, amb unes vistes espectaculars sobre la comarca i sobre Montserrat.

Se sortirà a les 10h del dissabte 21 de març de davant de l'institut Lluís de Peguera, de Manresa, i s'anirà amb mini-bus fins al Parc Ambiental. Es preveu que l'activitat s'allargui dues hores i mitja.

Es tracta d'una sortida familiar, gratuïta i oberta a tothom, i hi col·labora el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus.

Les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a [email protected], trucant al 93.872.63.21 o anant a l'Espai Òmnium, al carrer Sobrerroca de Manresa (19 a 21 h de dilluns a divendres).