El Selves i Carner i el Casal de les Escodines acullen dues mostres fotogràfiques

Les exposicions "Les millors fotografies del concurs social 2019" i "#Soc Barri Antic" es podran veure aquest mes de març

Redacció
02 de març del 2020
Actualitzat a les 17:16h
Les exposicions Les millors fotografies del concurs social 2019 i #Soc Barri Antic són les dues mostres que es podran veure aquest mes al centre cívic Selves i Carner i al Casal de les Escodines. La primera, al Centre Cívic Selves i Carner, del 3 al 30 de març, i la segona al Casal e les Escodines, del 4 al 30 de març.

La primera mostra, l'exposició anual de Foto Art Manresa de les millors obres del concurs social que ha fet l'entitat el 2019, enguany consta de 44 obres fotogràfiques, les més ben puntuades a aquest concurs, en el qual s'han presentat un total de 450 fotografie s.

Hi podrem veure obres de temàtica lliure i d'altres de temàtica obligada, en les quals els i les fotògrafes participants s'han cenyit a plasmar fotografies relacionades amb el món del ferrocarril, els reflexos, els paisatges no urbans i en imatges en les quals hi aparegui la imatge d'un llibre.

L'exposició, s'inaugurarà dimarts 3 de març, a les 8 del vespre al centre cívic Selves i Carner. L'organitzen conjuntament Foto Art Manresa i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa i es podrà visitar del 3 al 30 de març, els dies feiners, de 4 de la tarda a 9 del vespre.

Casal de les Escodines

Del 4 al 30 de març la mostra #Soc Barri Antic recull fotografies de Xavier Serrano de persones relacionades amb el Centre Històric de Manresa en diferents espais emblemàtics del mateix barri i es podrà visitar al Casal de les Escodines de Manresa.

L'exposició, organitzada per l'AVV del Barri Antic i Centre Històric Manresa, vol reivindicar l'orgull de barri dels seus veïns. Són una vintena de fotografies, vint petites històries que representen una gran diversitat de realitats que conviuen al barri diàriament.

Una exposició pensada per descobrir "persones joves inquietes i plenes de vitalitat; dones i homes que hi han viscut i fins hi tot nascut fa una bona colla d'anys, nouvinguts que s'hi han establert; manresans que han canviat de barri i que ara ja no en marxarien, etc..."

L'exposició, que va ser el setembre a l'Espai Plana de l'Om de Manresa, el gener a la Biblioteca del Casino, i el febrer a la Biblioteca Ateneu Les Bases, es podrà veure del 4 al 30 de març, al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50) els dies feiners, de 9 a 2 i de 4 a 2/4 de 9, i els dissabtes de 9 a 2.