La Fàbrica de Sallent acollirà la presentació d'un web sobre les treballadores tèxtils del municipi

Serà divendres a les 8 del vespre

Redacció
02 de març del 2020
Actualitzat a les 16:57h
L'Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent acollirà el proper divendres a partir de les 8 del vespre la presentació del web Memòria de les treballadores de les fàbriques tèxtils de Sallent i Cabrianes, un projecte d'Adona't, amb el suport de la Biblioteca i l'Arxiu de Sallent, l'empresa Bitlab, i l'aportació de les dones que havien treballat a les fàbriques tèxtils sallentines.

L'acte comptarà amb el recital del grup Carpe Triem, una selecció de poemes de La fàbrica, de Miquel Martí i Pol, a càrrec de Toni Gol i Fina Borràs, veu, i Quim Castilla, guitarra.

Altres activitats de la Biblioteca de Sallent

Dimecres 18 de març: 15.30h. Poesia al parc

Lectura de poemes. Trobada a l'entrada del parc. Amb la col·laboració d'Ampans i obert a tothom. Setmana de la Poesia a Sallent

Dijous 19 de març: 18h. Poemes bestials

Un pícnic amb poemes i berenar. Activitat adreçada a nens acompanyats per un adult. Trobada a l'entrada del parc. Setmana de la Poesia a Sallent.

Divendres 27 de març: 18.30h. Hora del conte: Els gegants

Presentació del conte Els gegants, amb pintura en directe de l'il·lustrador Valentí Gubianas. Dins els actes d'Alça't, festa dels gegants i nans de Sallent. 

Dimarts 31 de març: 20h. Parlem de llibres: En el cafè de la joventut perduda

Tertúlia literària al voltant d'aquesta novel·la de Patrick Modiano, premi Nobel de Literatura 2014. Conduït per Ramon Garcia Alamillo.