El CN Minorisa perd clarament contra el CN Vallirana (4-14)

Els manresans només van aguantar el primer quart

01 de març del 2020
Actualitzat a les 23:06h
El CN Vallirana es va mostrar clarament superior a un CN Minorista que només en el primer quart va poder oferir una replica digna que feia pensar que els permetria lluitar pels punts. Lafoz, en superioritat, va inaugurar el marcador, que els forasters van saber donar la volta 1-2, essent Puerta, en llançament exterior, qui empatava a manca de 58 segons per la conclusió del primer quart. Vint segons abans de finalitzar els visitants feien el 2-3.

El segon quart va marcar de manera clara la sort del partit. La defensa dels de Vallirana ofegava l'atac dels bagencs que malbarataven dues superioritats i veien com els contraris arribaven a la meitat del partit 2-6.

Després del canvi de camp res no va canviar. Un atac amfitrió sense punteria feia que els del Baix Llobregat marxessin fins al 2-8, que sentenciava el partit de manera definitiva. Durant aquests vuit minuts els de Calvo van desaprofitar fins a quatre superioritats.

Amb tot decidit, els manresans baixaren els braços i en el darrer quart encaixaren un parcial de set de tennis, 2-6, amb gols de Mayol pels de casa, fins a deixar el definitiu 4-14.

Arbitratge a càrrec de JM Fuentes i FX Boladeras. Van assenyalar 7 exclusions i 4 penals als jugadors locals per 12 exclusions i 1 penal als visitants.

Parcials: 2-3, 0-3, 0-2, 2-6.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, E Masplà, M Puerta 1, R Ruiz, G Lafoz 1, O Muns, X Pelegrín, I Ruiz, K Muñoz, T Sala, ME Bianco, Ll Mayol 2 i Ll Vilaró.

CN Vallirana: O Romero, S Calomardo 3, M Rodríguez 4, D Gomila 2, A Romero, J Grau 1, J Castaño 2, O Israel 1, A Avilés, C Sañudo i A Contreras 1.