Sallent recull gairebé dues tones de brutícia i més de 160kg de plàstic del Llobregat

La recollida, organitzada per entitats i veïns del municipi, ha aplegat unes 150 persones

Voluntaris recollint brossa a la llera del Llobregat
Voluntaris recollint brossa a la llera del Llobregat | AjSllt
Redacció
01 de març del 2020
Actualitzat a les 19:08h
Un centenar llarg de persones s'han organitzat aquest diumenge al matí per recollir gairebé dues tones de brutícia i 160 kg de plàstic del riu que va deixar el temporal Glòria al seu pas pel municipi, especialment afectant a la llera del riu Llobregat i voltants. 

La recollida, organitzada per entitats i veïns del municipi, ha tingut una molt bona acollida, amb unes 150 persones de totes les edats. Encara falta comptabilitzar totes les branques i arbres que es retiraran els propers dies per part de la brigada municipal. 

Des de l'Ajuntament es vol agrair als col·laboradors la tasca feta per mantenir un entorn sostenible i net: a la Planta de reciclatge de Sallent dels containers del Berguedà, a la Creu Roja, AVES, Cal Fruitós de Sallent, a entitats com les Enramades per portar guants per als voluntaris i a totes aquelles persones que s'han sumat de forma voluntària.

Es preveu continuar amb aquesta iniciativa de treure la brutícia de la llera del riu abans que vingui l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) a fer les seves tasques de consolidar marges i netejar.