La Fundació Santa Clara fa una crida urgent per a mantenir els projectes d'habitatge

La fundació assegura que la situació és "molt pitjor" que en el punt més greu de la crisi

Redacció
01 de març del 2020
Actualitzat a les 12:20h
La Fundació del Convent de Santa Clara fa una crida per trobar mil persones que facin una aportació anual de 100 euros i unes altres mil que en facin una de mensual de 10 euros per fer front als seus projectes d'habitatge i mantenir el fundació la Residència i els 22 pisos de la fundació per a famílies molt vulnerables.

Des de la fundació s'explica que la situació és "molt pitjor" que en el punt més greu de la crisi, amb famílies manresanes que tenen ordres de desnonament, o que viuen en situacions "d'alt risc i perill", sense aigua ni llum, amb condicions d'humitat que fan que l'espai no sigui salubre, amb finestres i portes trencades... 

La fundació es veu obligada a iniciar aquesta campanya degut a que malgrat la greu situació en que es troba, les ajudes privades han caigut en els últims mesos, i amb els recursos actuals no es poden mantenir aquests projectes.

Els que puguin fer aquest esforç poden contactar amb Josep Ribera Ferrer per correu electrònic josep@fundaciodelconventdesantaclara.org, per telèfon al 93 8734928 o visitant-lo a la Residència Rosa Oriol, a la Ctra de Vic 183.