Unes 350 persones, a les portes obertes d'UManresa per a futurs alumnes francesos

Interessats en l'oferta d'estudis de la Facultat de Ciències de la Salut

Un moment de la jornada de les portes obertes d'UManresa
Un moment de la jornada de les portes obertes d'UManresa | UManresa
Redacció
29 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:13h
Unes 350 persones procedents de França han visitat els dies 28 i 29 de febrer les instal·lacions del campus Manresa de la UVic-UCC. Es tracta de 130 joves acompanyats de les seves famílies interessats en l'oferta d'estudis de la Facultat de Ciències de la Salut, principalment Fisioteràpia, però també per Podologia, Infermeria i el doble grau en Podologia i Fisioteràpia.

Organitzats en diferents grups guiats per alumnes i professors han visitat les instal·lacions universitàries, amb la novetat que han pogut conèixer el nou Centre d'Innovació en Simulació, el CISARC, ubicat a la segona planta de la Clínica Universitària. També han conegut les instal·lacions de la FUB3 a l'antic Escorxador, que des de fa un any concentren la formació dels futurs fisioterapeutes.

Aquest ha estat el sisè any que UManresa-FUB ha organitzat una jornada de portes obertes específiques adreçada al col·lectiu francès per donar resposta al creixent interès de joves d'aquest país per estudiar a Catalunya. En aquests moments, el nombre de francesos que estudia aquest grau a UManresa ja és de 540 persones (vegeu les procedències en aquest mapa interactiu).

A més de conèixer les instal·lacions, els visitants han rebut una explicació sobre les especificitats de la preinscripció universitària a Catalunya, sobre com dur a terme el procediment de preinscripció i matrícula universitària i han visitat tots els edificis i serveis universitaris.

UManresa-FUB tornarà a obrir portes per informar futurs alumnes el dia 25 d'abril.