El BAXI Manresa torna a la competició amb un difícil compromís contra el Barça

Diumenge al migdia visita un Palau Blaugrana on no venç des de 1996

El BAXI Manresa visitarà el Palau Blaugrana diumenge
El BAXI Manresa visitarà el Palau Blaugrana diumenge | J. Alberch
29 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:06h
El BAXI Manresa reprèn la lliga Endesa després de dues setmanes d'aturada per la copa del rei i les finestres FIBA. I ho farà visitant el Barça al Palau Blaugrana (diumenge, 12.30h. Movistar Deportes). El tècnic del BAXI Manresa considera que aquestes aturades no són ideals ja que per un cantó "t'oxigenen però per l'altre poden trencar el ritme competitiu". Malgrat desitjar-ho, el conjunt manresà no ha fet cap partit amistós aquests dies. 

Martínez espera que el seu equip doni el màxim al Palau Blaugrana "ja sigui per guanyar el partit o competir alguns minuts". L'entrenador bagenc podrà comptar amb tots els seus jugadors excepte Ryan Toolson. Aquesta setmana es compleix el termini d'un mes de baixa previst per a l'escorta i caldrà veure si ja està disponible properament. Toolson progressa positivament i fa entrenaments al marge dels seus companys.

Durant aquests dies, tres jugadors del BAXI Manresa han jugat partits internacionals. Luke Nelson ha estat qui més ha brillat amb els seus 26 punts contra Alemanya. És fins a dia d'avui la millor marca anotadora de l'aler anglès. Juan Pablo Vaulet, amb Argentina, i William Magarity, amb Suècia, també han tingut els seus compromisos. Els tres jugadors han saldat aquests dies amb una victòria i una derrota. Tot i que al primer del seu reton a la disciplina del club no estaven massa bé per culpa del viatge, en especial Vaulet, ja s'han posat a to i no tindran cap problema per jugar al mateix nivell que la resta de l'equip. 

Mirotic és la gran sensació d'aquesta temporada. Però Svetislav Pesic no té només l'hispanomontenegrí a les seves ordres. Sona ja a mantra repetir-ho però un equip com el Barça no es basa en un sol home sinó que tots els jugadors tenen molta qualitat i donen una gran profunditat de banqueta. El principal maldecap el tenen els blaugrana en la posició de base. Malcom Delany és l'únic base pur que està sa ateses les lesions de Thomas Heurtel i Kevin Pangos. Per ajudar Delany Pesic pot usar jugadors com Adam Hanga i Pau Ribas. 

El Barça ha perdut enguany contra Unicaja i Bilbao jugant com a local. Martínez no creu que aquests dos equips assenyalin el camí per fer mal al conjunt blaugrana. "No t'hi pots comparar. Hem de mirar de fer el nostre camí i no pensar massa en el què han fet ells abans", ha comentat. Respecte al partit de la primera volta, tots dos equips presenten novetats. Aquell sí que pot servir "una mica" però aquest cap de setmana serà un partit diferent. 
Arxivat a