Maria Pilar Sanchez és reconeguda com a Metge Bagenc a la Vigília de Sant Lluc

Altres reconeguts han estat Lorena Sanchón, Isabel Roig, Berta Fornés, Joan Anton González, Anna Delgado, Josep Barceló i Josep Miquel Badal

Maria Pilar Sánchez Sánchez, amb el seu guardó
Maria Pilar Sánchez Sánchez, amb el seu guardó | CoMB
Redacció
29 de febrer del 2020
Actualitzat el 01 de març a les 12:21h
La Junta Comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha celebrat aquest divendres la tradicional Vigília  de Sant Lluc a la Torre Busquet de Manresa. Durant l'acte s'han lliurat els reconeixements anuals als seus membres.

L'acte institucional ha comptat amb la participació de Gil Rodas, responsable de l'àrea mèdica del Barça Innovation Hub, cap de la unitat de medicina de l'Esport de l'Hospital Clínic i Sant Joan de Déu de Barcelona i  professor associat de la Universitat de Barcelona, que ha pronunciat la conferència Barça Innovation Hub, un gran laboratori esportiu pel futur de l'esport.

Durant la celebració s'ha donat la benvinguda als nous col·legiats, i Jordi Aligué, president de la Junta Comarcal del Bages del CoMB, i Jaume Padrós, president del CoMB, han lliurat els guardons.

Reconeguts

- XVII Premi del Bages al Metge Jove: Lorena Sanchón, R3 de Cirugia General a Althaia, pel treball Seguimiento oncológico de más de 3 años en pacientes intervenidos de neoplasia de recto mediante TATME.

- XXIII Premi del Bages de Ciències Mèdiques: Isabel Roig, Berta Fornés, Joan Anton González i Anna Delgado, del CAP Sagrada Familia de Manresa de l'ICS, pel treball Burnout dels professionals d'Atenció Primària a la Catalunya Central

- XXIII Premi d'Història de la Medicina Catalana Oleguer Miró i Borràs: Josep Barceló i Josep Maria Comelles, pel treball L'evolució del dispositiu hospitalari a Catalunya (1849–1980).

- XXIII Premi Vivències Mèdiques Dr. Pere Tarrés i Claret: Josep Miquel Badal, especialista en anatomia patològica.

- Metge Bagenc 2019: Maria Pilar Sanchez, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, del CAP Sagrada Família de Manresa de l'ICS.