Bages Turisme buscarà ambaixadors durant la Transèquia

Proposarà als infants i a les seves famílies fer diferents activitats i emportar-se un obsequi de la campanya "Explora el Bages"

Transèquia
Transèquia | Àlex Gómez Ribera
Redacció
28 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:50h
Bages Turisme convidarà a tots els infants i famílies que participin a la Transèquia a conèixer el territori i convertir-se en ambaixadors del Bages. Serà en el marc de la Minitransèquia, la festa familiar que tindrà lloc al Parc de l'Agulla entre les 11 del matí i les 2 del migdia del diumenge 8 de març, durant la qual els nens i nenes, acompanyats pels seus familiars, podran fer algunes de les activitats que proposa la campanya "Explora el Bages" que es va llançar a finals d'any. Aquesta campanya planteja 40 activitats diferents per descobrir i aprendre a valorar la comarca. Aquestes activitats estan recollides en un passaport que els infants poden segellar i, quan arriben a 10 activitats realitzades, obtenir un regal.

Durant la Minitransèquia tots els nens i nenes que ho vulguin podran recollir el seu passaport i fer allà mateix tres de les activitats que proposa. A més, Bages Turisme també donarà un obsequi als infants que participin a les activitats.

La campanya "Explora el Bages" es va engegar el mes de novembre passat i ha arribat a 8 escoles de la comarca a través dels menjadors escolars. En aquests centres, els alumnes han aprofitat l'hora del migdia per fer algunes de les activitats com cuinar una amanida amb productes del Bages, olorar herbes aromàtiques o dibuixar un castell al natural. Totes les activitats proposades són gratuïtes i fomenten l'esperit de descoberta i experimentació, a partir de propostes senzilles que poden fer-se en família. El passaport està organitzat en cinc temàtiques: "Soc explorador/a", "Soc geòleg/òloga", "Soc excursionista", "Soc amant de la cultura" i "Soc gurmet".