La santpedorenca Domini Ambiental crea un web sobre energia fotovoltaica

El web funciona independent del de l'empresa

Redacció
27 de febrer del 2020
Actualitzat a les 10:00h
Portada del web de Domini Ambiental
Portada del web de Domini Ambiental | DA
La santpedorenca Domini Ambiental, dedicats a les energies renovables, món de l'aigua i il·luminació LED, han reforçat la seva imatge online en l'àmbit de la fotovoltaica, estrenant una nova plataforma que funcionarà paral·lelament a la seva pàgina web principal.

L'objectiu principal és oferir als usuaris un espai amb millor navegabilitat i continguts dedicat exclusivament a aquest tipus d'energia renovable i sostenible. Per això s'ha dissenyat com a pàgina única, en scroll, on s'expliquen conceptes bàsics de l'autoconsum, diferenciant la instal·lació en llars o empreses i amb vídeos d'experiències reals. A més l'usuari pot conèixer, a través de la calculadora solar, el que pot arribar a estalviar segons les característiques del seu edifici i té la possibilitat de demanar més informació o pressupost sense cap tipus de compromís. 

La web es pot visitar des de qualsevol dispositiu, amb una versió especial per a smartphones. Ha estat dissenyada d'una forma més visual, clara i atractiva per oferir una experiència millorada i basada en una major funcionalitat, senzillesa i comoditat. 

Durant els propers mesos, s'anirà ampliant amb experiències reals i ajustant o actualitzant les dades de la calculadora solar. A més, des de les xarxes socials es podrà seguir tenint informació de les novetats, esdeveniments i promocions tant de l'empresa com del sector. 
Arxivat a