L'assemblea del Club Natació Minorisa aprova la recuperació del nom de Club Natació Manresa

Nascut l'any 2013, el Club Natació Minorisa compta actualment amb una massa social de més de 550 persones i uns 340 esportistes

Assemblea del CN Minorisa
Assemblea del CN Minorisa | CNM
Redacció
27 de febrer del 2020
Actualitzat a les 8:52h
La Junta Directiva del Club Natació Minorisa haurà d'iniciar els passos per tal de fer efectiva la recuperació del nom de Club Natació Manresa, l'entitat fundada l'any 1933 que va ser referència de la natació i el waterpolo. Aquest era un dels objectius de la nova Junta encapçalada per Montserrat Gomáriz, que va guanyar les eleccions de l'entitat esportiva el passat mes de juny.

D'aquesta manera, el Club Natació Minorisa podrà enllaçar el futur del nou projecte esportiu, que actualment incorpora la natació artística a les disciplines de natació, waterpolo i triatló, amb la trajectòria i el patrimoni esportiu del Club històric, que ha estat fins ara l'únic club amb campions olímpics de la ciutat de Manresa. 

Amb la presència d'antics presidents del Club Natació Minorisa i del Club Natació Manresa, l'assemblea ha obert el procediment que ha de comportar, els pròxims mesos, la tramitació legal del canvi de nom i la recuperació del llegat esportiu de l'entitat. Precisament, qui va ser el primer president del Club Natació Minorisa, Francesc Valverde, ha volgut destacar amb emoció que: "Quan vam fundar el Club Natació Minorisa ho vam fer amb l'esperança que algun dia poguéssim fer el pas que hem fet avui". 

Nascut l'any 2013, el Club Natació Minorisa compta actualment amb una massa social de més de 550 persones i uns 340 esportistes de totes les edats, des dels més petits de l'escola d'iniciació esportiva als esportistes màsters.