El Manresa FS rep el Salou amb la voluntat de mantenir la tensió a la pista

El partit es disputarà dissabte a la tarda al Pujolet

Redacció
27 de febrer del 2020
Actualitzat a les 8:47h
Amb l'esplèndida victòria a Cerdanyola, el Manresa FS tornarà dissabte (18.30h) al Pujolet per rebre al Salou, equip que és onzè a la taula a quatre punts del descens. El conjunt que dirigeix Quim Manresa va començar molt malament la temporada, amb moltes jornades immers entre les quatre places de descens. Poc a poc, els tarragonins han anat recuperant posicions a base de victòries en la segona fase de la primera volta, sobretot assegurant els partits de casa.

El Salou ha jugat 10 partits amb 6 derrotes (Calvià, Martorell, Mataró, Barceloneta i Natació Sabadell), un empat (Escola Pia), i 3 victòries (Union Sta. Coloma, Ripollet i Industrias B). Acumula 75 gols a favor per 86 en contra.

Els Manresa FS - Salou, amb color manresà

Manresa i Salou s’han vist les cares en diverses ocasions. En la temporada 2011-12 el conjunt costaner estava a 2a divisió B i en la seva visita al Pujolet va rebre un seriós correctiu de 11 gols a 0. Aquest equip acabava de pujar a la categoria de bronze i només va estar-hi una temporada. Després de dues temporades a tercera divisió nacional, va retornar a la 2a B a la 2014-15 i s’hi ha mantingut fins ara, amb una victòria i un empat a Manresa, i tres derrotes.