L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages apropa les TIC a la gent gran de la mà d'escolars

La iniciativa consisteix en sis sessions d'una hora i mitja de durada on alumnes de l'escola Paidos ensenyaran a la gent gran

Redacció
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 10:09h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'escola Paidos han creat un programa per tal que la gent gran del municipi no es quedi enrere en l'ús de les noves tecnologies.

La iniciativa consisteix en sis sessions d'una hora i mitja de durada on alumnes de l'escola Paidos ensenyaran a la gent gran, d'una manera totalment pràctica, com fer ús del seu telèfon mòbil, com descarregar-se aplicacions, com alliberar memòria del dispositiu o com utilitzar les aplicacions de xarxes socials entre d'altres.

Aquesta proposta vol oferir a la gent gran un espai on resoldre dubtes o aprendre tot allò que els sigui d'interès sobre les noves tecnologies de la mà dels qui més en saben: els joves.

Els cursos es realitzaran tots els dijous del mes de març i els dijous 2 i 16 d'abril, de 2/4 de 5 a 6 de la tarda al Nexe-Espai de Cultura. El curs és gratuït però cal inscriure's prèviament a l'àrea d'Atenció a la Ciutadania al carrer Padró, 72. Per tal de participar-hi únicament cal portar el telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador portàtil.