El Consorci Viari s'adhereix a la declaració del Consell d'Alcaldes sobre la mobilitat viària i ferroviària

L'assemblea ordinària de l'ens aprova la incorporació a la Plataforma pels Transports Públics de la Catalunya Central i les Terres de Ponent

Assemblea ordinària  del Consorci Viari
Assemblea ordinària del Consorci Viari | CCBages
Redacció
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 10:06h
El Consorci Viari de la Catalunya Central s'adhereix a la declaració institucional del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses sobre la mobilitat viària i ferroviària de les comarques centrals amb l'àrea metropolitana. Així ho ha aprovat en el marc de l'assemblea ordinària que s'ha celebrat aquest dilluns al Consell Comarcal del Bages. La declaració, feta pública el passat mes de desembre, continua sumant adhesions i ja suma tretze suports de diferents ajuntaments i consells comarcals del territori.

El Consell Comarcal del Bages continuarà treballant per reforçar el text i aconseguir l'adhesió de nous actors econòmics i socials del territori. En paral·lel, es manté l'expectativa d'establir una taula permanent de treball amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per canalitzar les peticions del territori en matèria de mobilitat viària i ferroviària i mantenir un diàleg fluid permanent. 

Nova incorporació

En el marc de l'assemblea ordinària d'aquest dilluns, el Consorci Viari de la Catalunya Central ha aprovat la incorporació de la Plataforma pels Transports Públics de la Catalunya Central i les Terres de Ponent  amb la voluntat de reforçar la presència de la ciutadania i donar veu a les reivindicacions per aconseguir millores en l'àmbit del transport per tren i en autobús fins a l'àrea metropolitana.