Xiula! i les versions de Hey! Pachucos! portaran la festa i la disbauxa al Carnestoltes de Sant Fruitós

El proper dissabte, el municipi celebrarà la tradicional festa amb dues propostes

Redacció
25 de febrer del 2020
Actualitzat a les 8:59h
El proper dissabte, 29 de febrer, Sant Fruitós de Bages celebrarà la tradicional festa del Carnestoltes amb dues propostes; una pel públic familiar a la tarda i una altra pels joves a la nit.

La cercavila familiar començarà a les 5 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras amb l'animació del grup de percussió local Batukada Shangó que juntament amb els tabalers Asmodaics i Golatiers acompanyaran als assistents durant la rua que continuarà pels carrers Casajuana, Sant Benet, Padró, Joan XXIII, Eugeni d'Ors, Arquitecte Gaudí i Germàn Duràn, per acabar finalment al Pavelló Municipal d'Esports on, pels volts de 2/4 de 7 de la tarda, les famílies podran gaudir de les populars cançons d'un dels grups més seguits pel públic familiar, els Xiula! L'entrada pel concert és lliure.

El torn del públic jove serà a partir de 3/4 de 10 de la nit, també a la plaça Alfred Figueras, on s'iniciarà la Rua Jove que passarà pels carrers Casajuana, Sant Benet, Padró, Sallent, Balmes, Joan XXIII, Eugeni d'Ors, Arquitecte Gaudí i  Germàn Duràn, per acabar també al Pavelló Municipal d'Esports. 

La traca final a la festa la posarà el grup de versions Hey!Pachucos! a partir de 2/4 de 12 de la nit, i els DJ's locals Arzzett i Berna que posaran el colofó a la festa.

Les entrades per la revetlla-concert jove es poden comprar de forma anticipada per 3 euros al NexeJove o el mateix dia al Pavelló d'Esports, per 5 euros. Recordem que els menors de 16 anys han d'anar acompanyats pel seu pare, mare, tutor o adult responsable autoritzat, als quals, en aquesta ocasió, se'ls regalarà l'entrada comprant la del menor de 16 anys.