Escena

L'Escola de Música de Súria iniciarà una nova edició del Cicle de Concerts de Primavera

Amb tres concerts el març i l'abril

per Redacció, 24 de febrer de 2020 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Escola Municipal de Música de Súria iniciarà a començaments de març una nova edició del Cicle de Concerts de Primavera, que es desenvoluparà fins a finals d'abril amb tres actuacions programades. Com en anys anteriors, l'entrada a tot els concerts serà lliure.

El Cicle de Concerts de Primavera és una de les activitats destacades que l'Escola Municipal de Música organitza al llarg del curs per tal de complementar els continguts formatius de les classes i estendre la cultura musical a la vila.


El programa d'aquesta nova edició el Cicle de Concerts de Primavera és el següent:

Dimarts 3 de març


- 19.00 h. Concert del 16 Strings Quartet, format per Antoni Requena, Sergi Renom, Júlia Ferrer i Bernat Molas. Lloc: Petit Auditori de l'Escola Municipal de Música.

Dimecres 25 de març

- 19.00 h. Concert de Jordi Farrés & Vicenç Solsona. Lloc: Petit Auditori de l'Escola Municipal de Música.

Divendres 24 d'abril

- 21.00 h. Concert de l'RPM Jazz Trio, format per Félix Rossy, Peru Peñafiel i David Moran. Lloc: Bar Quintana.

L'organització d'aquesta nova edició del Cicle de Concerts de Primavera és a càrrec de l'Escola de Música de Súria i de l'AMPA del centre, amb el suport de l'Ajuntament de Súria, Bar Quintana i Diputació de Barcelona.

 

Participació