Els Batecs Culturals portaran Obeses i El Pot Petit a Cardona

La Balkan Paradise Orchestra, Víctor González, David Guapo i la Unió Musical del Bages són les altres propostes del cicle

Presentació dels Batecs Culturals de Cardona per al 2020
Presentació dels Batecs Culturals de Cardona per al 2020 | AjCdn
Redacció
24 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:11h
La nova temporada de Batecs Culturals a l'Auditori Valentí Fuster de Cardona es durà a terme en dos cicles, un a la primavera i l'altre a la tardor-hivern, i comptarà amb una programació d'alta qualitat, variada i amb activitats per a tots els públics. 

El primer cicle començarà el 21 de març amb el concert de la Balkan Paradise Orchestra, integrada per 11 instrumentistes de vent i percussió, que s'ha anat consolidant com a formació trencadora des que va començar, a inicis del 2015. La formació ha transformat el gènere i ha aportat un aire fresc al panorama musical amb ritmes de tot el món.

La programació continuarà el 18 d'abril amb un espectacle per als més xics, del grup El Pot Petit. El fenomen de l'animació infantil compta amb més de 15.000 còpies dels seus tres discos venudes, més de 600 concerts, milions de visualitzacions al seu canal de Youtube i nombrosos seguidors a les xarxes socials. A l'Auditori ens portaran un concert dinàmic i participatiu en el que es podran escoltar moltes cançons que normalment no s'inclouen en el repertori dels concerts a l'exterior. 

El proper Batec de primavera serà divendres 22 de maig, quan es podrà gaudir d'un espectacle de dansa de petit format a la Sala Les Voltes de l'Auditori del ballarí local Víctor González, acompanyat al piano de la també cardonina Francina Ribas. Estrenem així un nou format d'espectacle en un nou espai de l'Auditori. 

La programació continuarà ja a la tardor amb el concert d'Obeses el 3 d'octubre. La progressió constant i la seva preservació de l'excel·lència musical han convertit la banda, encapçalada per Arnau Tordera, en el grup de culte de l'escena musical catalana i en una referència única del virtuosisme, el bon gust i el plaer desenfrenat. A l'Auditori podrem gaudir de la diversitat estilística i temàtica, tret diferencial de la música del quartet, així com de la riquesa tímbrica i colorista del seu so.

Després de l'èxit de la temporada passada, quan ja va ser a Cardona, David Guapo torna aquesta vegada per presentar el seu nou espectacle, #quenonosfrunjanlafiesta 2. L'humorista actuarà divendres 20 de novembre, amb un espectacle que va més enllà de l'humor. 

La Unió Musical del Bages tancarà la temporada de Batecs Culturals amb un tradicional concert de Nadal. 

Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web cardonaturisme.cat o a l'oficina de turisme, de dilluns a diumenge els matins de 10h a 14h i els divendres i dissabte també a les tardes de 16h a 19h. El mateix dia de l'espectacle es podran comprar les entrades a taquilla una hora i mitja abans sempre que n'hi hagi de disponibles.
Arxivat a