Gestió residus

El govern de Sant Fruitós explica a l'oposició el projecte de canvi en la gestió dels residus

Amb contenidors tancats i amb bosses personalitzades mitjançant codis identificatius

per Redacció , 24 de febrer de 2020 a les 11:50 |
Reunió de treball de gestió de residus | AjSFB
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El govern municipal de Sant  Fruitós ha exposat als grups municipals de l'oposició la voluntat de realitzar un canvi en l'actual gestió dels residus al municipi per tal de millorar les quotes de reciclatge i poder anar avançant cap al model de pagament per generació.

La voluntat de l'equip de govern és implantar el nou model basat en la recollida amb contenidors tancats i amb bosses personalitzades mitjançant codis identificatius a tot al municipi, el què permetria tenir registres dels índex de reciclatge de cadascun dels usuaris de forma personalitzada. El model de contenidors tancats ja funciona a Torruella de Baix i a La Rosaleda amb uns índex molt bons de recollida selectiva.


L'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i el regidor de medi ambient, Xavier Racero van visitar la passada setmana el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA) i el municipi d'Argelaguer per conèixer la implantació d'aquest model pioner i veure els pros i contres de la seva implantació.

 

Participació