El Cd'E Manresa empata al camp de la UE Castelldefels (1-1)

Malgrat la pressió dels últims minuts, els manresans no aconseguiren el gol de la victòria

El Cd'E Manresa ha empatat al camp del Castelldefels
El Cd'E Manresa ha empatat al camp del Castelldefels | Gus Carrasco
23 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:34h
El Cd'E Manresa ha aconseguit aquest diumenge un empat al domicili de la UE Castelldefels. El partit ha començat amb tots dos equips temptejant-se. Ja al 3', Solernou provava un xut llunyà, que sortia desviat. Cap dels dos equips creava perill real a les porteries però, al minut 8, una falta davant l'àrea gran a Biel permetia un xut ras de Joel, que sortia fregant el pal dret. Era la primera ocasió clara dels blanc-i-vermells.

I seria al 10' quan els locals marcarien el primer. Padilla rebia la centrada en curt d'un córner i afusellava la porteria de Pol davant la passivitat defensiva visitant. Els manresans quedaven una mica desconcertats davant d'aquest gol i mica en mica havien de recuperar el seu to a la gespa.

Al 21' era Biel el que volia sorprendre al porter groc, però el seu xut sortia massa creuat i es perdia per la línia de fons. Semblava que els homes de Peralta retrobaven el seu joc però el Castelldefels no donava treva. I al 24' una perillosa transició bagenca, conduïda per Bernat, amb centrada final de Walter Fernández, la treia, ben situat, Alan. També els locals tenien ocasions per augmentar les distàncies, però la defensa dels del Bages les malbaratava.

Ja al 36', en una nova falta rebuda per Biel, aquest cop al pic dret de l'àrea gran, Joel centrava l'esfèric però el remat sortia llepant el travesser. A 2 minuts pel descans, una falta manresana la centrava Peke, però la defensa manresana la refusava sense contemplacions. Al córner posterior, quan tothom ja mig cantava el segon gol local, un cop més la defensa visitant no ho permetia. I a pocs segons per la mitja part, una nova falta a Biel, la centrava Joel, però l'intent de rematada de cap de Moha no arribava a bon port. I amb l'1 a 0 s'arribava al descans.

A la represa, es començava igual que el partit, amb els dos equips intentant fer-se amb la possessió. I al 53', en una desafortunada pilota cedida a Romero, aquest s'entretenia a l'hora de refusar-la i quan ho feia la pilota rebotava en el cos de David Sánchez i acabava al fons de la xarxa. Era el gol de l'empat i es partia de zero. Un gol amb sort, si, però un gol al cap i a la fi.

Era un partit on cap dels dos gols havien trencat el ritme ni la posició al terreny de joc de cap dels dos equips. Cadascú seguia amb la seva tàctica i no es deixava intimidar pels contraris.Al 63', xutàs de Biel que l'ha creuava un pèl massa. I al 65', gran estirada de Pol a un xut local que es podia enverinar. Els locals començaven a pressionar i els manresans començaven a patir. El partit, però, estava molt obert i fins i tot un xic 'trencat' als darrers minuts. Totes dues esquadres buscaven el gol que desfés les taules.

Al 77' els locals es quedaven amb 10 quan Kike Ramírez havia de deixar la gespa per lesió, que s'havia fet tot sol, i quan Miki Carrillo ja havia fet els tres canvis. Es parava el partit durant gairebé 3 minuts i els companys se l'enduien perquè pogués ser atès.

Al 81', era Orellana qui tenia una bona ocasió, però el seu xut ras sortia fregant el pal esquerra. Al 87', en l'enèssima falta rebuda per Biel, la centrada de Walter la rematava Moha de cap, però li xiulaven falta prèvia.

El col·legiat afegia cinc minuts al temps reglamentari i els manresans estaven llençats a l'atac. Ni el córner del 92' ni cap altre intent fructificava i el partit acabava amb empat a 1.