El terme de Navàs ja té a punt una nova edició del seu Maridatge i Mostra de Vins

E maridatge tindrà lloc el 5 de març a Palà de Torroella i la mostra el dia 8 a Castelladral

Navàs tornarà a viure la retrobada amb els vins
Navàs tornarà a viure la retrobada amb els vins | AjNvs
Redacció
22 de febrer del 2020
Actualitzat a les 21:47h
El proper 5 de març se celebrarà la 9a edició del ja tradicional maridatge de vins i gastronomia al teatre municipal de Palà de Torroella (Navàs). Enguany, el menjar anirà a càrrec de la prestigiosa Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, i la tria dels vins que maridaran l'àpat, tots de Navàs, la farà Joan Soler, enòleg i president de la DO Pla de Bages. L'acte el conduirà l'enòlogia Sara Pérez, amb la participació d'Anna Rubio, regidora de Turisme.

Els tiquets per poder assistir al maridatge ja estan a la venda (25 euros/persona) i es poden comprar presencialment a l'OAC de l'Ajuntament de Navàs o bé per telèfon al 93 839 00 22. També està previst un bus per anar-hi pel mòdic preu de 5 euros per persona.

El Maridatge forma part de la Mostra de Vins del Municipi de Navàs que se celebrarà el proper diumenge 8 de març a Castelladral, juntament amb la històrica Festa de l'Arròs, que arriba a la 37a edició. La diada començarà a les 8 del matí, amb la caminada popular fins el Castell de Solivella; a les 9:30h, hi haurà un tast de vins de la varietat Mandó, a càrrec de Josep Maria Claret, del Celler Collbaix. A les 11 s'iniciarà la Fira agroalimentària i artesana i  la 9a Mostra de vins del municipi de Navàs, amb servei de bar, castell inflable per la mainada i exhibició de drons de competició amb Kdrones. A les 12h, ball folk amb la Diatònica i a les 14h, l'arrossada. Tot els actes es celebraran al Pla de les Alzines.