Dimarts es farà la presentació pública del SIE en violències masclistes de Manresa

Amb una xerrada entre Montse Pineda Lorenzo i Laia Rosich Solé

Redacció
22 de febrer del 2020
Actualitzat a les 19:56h
El proper 25 de febrer, a les 6 de la tarda, tindrà lloc un acte obert per presentar el nou Servei d'Intervenció Especialitzada (SIE) de Manresa - Catalunya Central en violències masclistes a la ciutadania, les entitats, associacions i societat civil, així com als diferents serveis i recursos.

L'acte comptarà amb una xerrada entre la Montse Pineda Lorenzo, Coordinadora d'Incidència Política de Creació Positiva i experta en violències sexuals, salut pública i gènere, i la Laia Rosich Solé, Vicedegana del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i experta en violències masclistes i treball en xarxa, dues professionals referents de la lluita contra les violències masclistes a Catalunya.

Aquest mes de febrer s'ha obert el Servei d'Intervenció Especialitzada (SIE) de Manresa – Catalunya Central en violències masclistes, de l'entitat Dones amb empenta, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

El SIE és un servei d'atenció i recuperació integral regulat per la llei 5/2008 del dret de les dones a l'erradicació de les violències masclistes, amb dos eixos d'intervenció: per una banda, l'atenció directa, i per una altra, el treball en xarxa i comunitari. El SIE ve a sumar-se i enriquir la xarxa de dispositius i serveis del Bages, Berguedà, Osona i Moianès per a l'abordatge de les violències masclistes i la lluita contra aquesta xacra social.

L'acte tindrà lloc a la seu del SIE, a la Muralla del Carme, 22-24, 1r 5a.