L'Ajuntament de Sant Joan treu la il·luminació de Nadal... per la Llum

La brigada municipal ha començat a retirar els rètols en alçada de les festes de Nadal

Brigada municipal retirant una il·luminació de Nadal a Sant Joan
Brigada municipal retirant una il·luminació de Nadal a Sant Joan | E. Mata
21 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:06h
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha trigat més d'un mes i mig a començar a retirat la il·luminació de Nadal en alçada dels carrers del municipi. Membres de la brigada municipal han començat aquest 21 de febrer a retirar els rètols amb un operari en una grua i l'altre controlant el trànsit. Tot plegat, més d'un mes i mig després de la Cavalcada de Reis.

El nou govern de Sant Joan, format per Alternativa i el PSC, va canviar el dia festiu local de Sant Martí al dia de la Llum, coincidint amb la festivitat manresana. Aquesta decisió ha estat un de les moltes que ha enfrontat govern i oposició. Resulta curiós que, precisament en un dia festiu com és aquest 21 de febrer, s'hagin iniciat aquests treballs.

En anteriors mandats, l'Ajuntament contractava una empresa externa per retirar aquests elements en alçada ja que la brigada municipal no donava a l'abast per treure les il·luminacions nadalenques.

Enguany, però, el govern municipal ha decidit fer-ho amb recursos propis, i no ha estat fins aquest divendres, festiu local, per començar les tasques de retirada.