«El pare de la núvia», amb Joan Pera, i els monòlegs de David Guapo, al Kursaal per Festa Major

La comèdia s'havia de representar aquest dissabte al Kursaal, però com que la producció va allargar la temporada al teatre Condal de Barcelona, la gira s'ha ajornat

Joan Pera protagonitza «El pare de la núvia»
Joan Pera protagonitza «El pare de la núvia» | Promocional
Redacció
20 de febrer del 2020
Actualitzat a les 19:27h
La comèdia El pare de la núvia, escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt, es podrà veure aquesta propera Festa Major de Manresa al Kursaal. Serà el diumenge, 30 d'agost a les 6 de la tarda a la sala gran. Així, l'actor Joan Pera tornarà al Kursaal amb aquest muntatge inicialment programat per aquest dissabte 22 de febrer però com que la producció va allargar la temporada al teatre Condal de Barcelona, es va haver d'ajornar la gira a més endavant. Les entrades per El pare de la núvia al Kursaal de Manresa es podran comprar a partir de les 18h del proper dimarts, 25 de febrer, tant a les taquilles com per internet. Les entrades tenen un preu de 26 euros i de 22€ per als majors de 65 anys, menors de 25 i amb Carnet Galliner. El mateix dimarts a les 18h es posaran a la venda les entrades per veure el monologuista David Guapo, que tornarà a la sala gran del Kursaal el diumenge 6 de setembre, a les 6 de la tarda amb una revisió del seu mític espectacle #Quenonosfrunjanlafiesta. El preu de les entrades serà de 22 euros i de 20 euros per als majors de 65 anys, menors de 25 i amb Carnet Galliner.

A El pare de la núvia en Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal. Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el bodorrio del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l'orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l'empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final. Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans. Amb direcció de Joel Joan, Joan Pera està acompanyat de Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallès.