El manresà Pep Moyano guanya el primer premi del 44è Concurs de Fotografia del Carnaval de Solsona

També s'han endut trofeu Agustín Padilla, Antoni Chaparro i Miguel Rodríguez

Pep Moyano recollint el premi
Pep Moyano recollint el premi | Ramon Estany
Ramon Estany
20 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:40h
Dissabte passat, 15 de febrer, en el decurs de la Nit de Bojos, la vetllada solemne que dona el tret de sortida al Carnaval de Solsona, es van lliurar els premis dels concursos de fotografia del Carnaval de Solsona.

L'acte va tenir lloc en un Teatre Comarcal ple de gom a gom d'un públic delerós per començar la festa més boja de Solsona.

Però abans, es van repartir els premis del 44è Concurs de Fotografia del Carnaval i del 29è Concurs Resol. El primer premi va ser per al manresà Pep Moyano, de l'Agrupació Foto Art Manresa, dotat amb 250 euros, portada del tríptic 2021 i trofeu.
 
El segon premi també va ser per un altre habitual d'aquest concurs, Agustín Padilla, de Badia del Vallés, que rebé 150 euros i trofeu. El tercer premi va ser pel solsoní Antonio Chaparro, que obtingué 100 euros i trofeu.
 
Finalment, el Premi especial Resol, a la millor fotografia dels Músics del Carnaval (Orquestra Patinfanjàs, La Cobla Juvenil, ball mut, ballets... va ser per Miguel Rodríguez, del Club Fotogràfic Unió del Vallés, amb un premi 200 euros i trofeu.