El Bàsquet Manresa recapta més de 14.000 euros per les samarretes que ha subhastat per lluitar contra el càncer

Pere Tomàs, Ryan Toolson i Dani Pérez han estat els jugadors més cotitzats

La plantilla del BAXI Manresa amb les samarretes contra el càncer
La plantilla del BAXI Manresa amb les samarretes contra el càncer | J. Alberch
19 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:53h
El BAXI Manresa ha recaptat 14.172 euros que aniran a les arques de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb la subhasta benèfica que ha dut a terme les darreres setmanes. L'equip bagenc va lluir unes samarretes especials quan es va enfrontar al Casademont Saragossa i tot seguit les va posar a licitació per recollir fons. La subhasta ha acabat aquest migdia. Hi havia dues samarretes per cada jugador. 

Pere Tomàs és el jugador que encapçala el rànquing. Amb 5.000 euros per una de les seves samarretes. Tot i que no està confirmat, al darrera de l'oferta hi podria haver el base dels Utah Jazz Ricki Rubio. Tomàs ja va demanar implicació a Rubio a través dels micròfons de Ràdio Manresa després del duel entre el BAXI Manresa i el Casademont Saragossa i poc després va aparèixer l'oferta. A més, el base NBA va perdre la seva mare per culpa d'un càncer i és una persona sensibilitzada amb la causa. 

El segon lloc ha estat curiosament per un jugador que no va suar la samarreta. Ryan Toolson estava lesionat i no va jugar aquell dia però al ser un membre de la plantilla actual també té les seves samarretes. La penya Fora Dubtes va fer una oferta de 1.000 euros a menys de 24 hores per acabar la subhasta i se l'ha acabat enduent. La tercera posició l'ocupa la segona samarreta de l'escorta nord-americà amb 610. La Grada d'animació ha aconseguit la de Dani Pérez per un valor de 600 euros. En un missatge posterior a través de Twitter, aquest grup de seguidors anuncia que "el procés de recollida no ha acabat" i insta a estar alerta els propers dies. 

Cap samarreta ha quedat per sota els 200 euros.
Arxivat a