Empresa

Signat l'acord de col·laboració per a la 4a edició del premi a projectes empresarials al Bages

CaixaBank, amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", lliurarà un total de 7.000 euros per premiar i incentivar projectes empresarials d'emprenedors

per Redacció , 18 de febrer de 2020 a les 15:11 |
Agents convocants del premi a projectes empresarials al Bages | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el president de l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, Josep Sinca; el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana; el director d'estudis d'empresa de la Fundació Universitària del Bages (FUB), Jordi Conca; i el director en funcions de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), José Miguel Giménez, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració per la 4a edició del premi a Projectes Empresarials-Bages. A l'acte ha assistit també el tresorer de Gest!, Lluis Font Berenguer, i la regidora d'Ocupació, Empresa i Coneixement de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz i Mas.

La signatura d'aquest conveni té la voluntat de continuar incentivant qualsevol tipus de projecte empresarial d'emprenedors a la comarca del Bages que aporti la suficient entitat per a ser reconegut, potenciat, finançat i, si cal, acompanyat, per al desenvolupament de la seva activitat.


Segons aquest acord, CaixaBank, amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", lliurarà un total de 7.000 euros per premiar els millors projectes empresarials que en aquesta edició s'atorguen en dues línies de dotació de premis: 5.000 euros per al projecte guanyador en activitat iniciada i 2.000 euros per a projectes sense activitat iniciada.

A més, n'hi haurà tres premis complementaris. Concretament, dues beques de 1.500 euros cadascuna per a les dues línies en concepte de beca d'estudis de Postgrau/Màster en l'àmbit d'empresa, del Centre Internacional de Formació Continua del Campus Manresa de la UVIC-UCC, dotat per la FUB. I també una aportació de 1.000 euros en metàl·lic per a la línia d'activitat iniciada, dotat per la Universitat Politècnica de Catalunya.  


Es podran presentar a aquest premi tot tipus de projectes empresarials; tant de nova creació com en funcionament, i a establir o establerts a la comarca del Bages. La titularitat dels mateixos podran ser tant de persones físiques com qualsevol de persones jurídiques.

L'organització del premi correspon a l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, que preveu fer públic el guanyador i l'acte de lliurament durant el mes de maig de 2020, en el marc de la Setmana de l'Emprenedoria.

 

Participació