Berenguer de Montagut mostrarà la Seu durant la Fira de l'Aixada 2020

S'han programat deu visites entre els dos dies de Fira

Berenguer de Montagut conduirà les visites a la Seu
Berenguer de Montagut conduirà les visites a la Seu | Seu
Redacció
18 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:09h
La Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa torna a apostar per una de les seves propostes estrella: les visites teatralitzades de la Fira de l'Aixada. 

El guia d'aquesta activitat serà Berenguer de Montagut, mestre d'obres de la basílica manresana, que acompanyarà els visitants des del claustre neogòtic fins a la primera coberta del temple. Un cop superats els 70 graons d'ascens, els visitants gaudiran d'unes vistes privilegiades de la ciutat i Berenguer de Montagut els explicarà el procés constructiu de la basílica medieval de Manresa, les tècniques arquitectòniques emprades i el paper dels manresans i les manresanes en el procés constructiu i convidarà a tots els visitants a fer un exercici d'imaginació per intentar projectar com serà la Seu l'any 2020. 

Les visites teatralitzades amb Berenguer de Montagut s'estan convertint en un imprescindible de la Fira del'Aixada i tant l'any 2018 com l'any 2019 les places de totes les sessions es van exhaurir. 

Horaris i preus

Es realitzaran un total de 10 visites teatralitzades entre dissabte 29 de febrer i diumenge 1 de març. Les hores de visita seran: les 11h, 12h, 13h, 17h i les 18h. El preu de la visita és de 4 euros i els menors de 7 anys hi tenen accés gratuït. Els tiquets de les visites teatralitzades inclouen l'entrada lliure al temple i es podran comprar el mateix dia a la Seu (davant del punt d'acolliment). 

Durant la fira de l'Aixada, la Basílica estarà oberta al públic de 10h a 14h i de 16h a 20h. Les misses seguiran els horaris habituals.