L'acte central de la Festa de la Llum posa en valor i en positiu el lideratge femení

Laura Ràfols, Pilarín Bayés, Mercè Boada, Lourdes Fisa; i Ada Parellada, moderades per Anna Vilajosana, han compartit complicitats i bon humor a l'escenari del Teatre Conservatori

Taula de debat de l'acte central de la Festa de la Llum
Taula de debat de l'acte central de la Festa de la Llum | Pere Fontanals
18 de febrer del 2020
Actualitzat a les 8:29h
Líders en el seu sector, dones, com la Llum. El Teatre Conservatori s'ha omplert de gent aquest dilluns per seguir l'acte central de la Festa de la Llum 2020. Un acte en format tertúlia en que el bon humor i la complicitat entre les protagonistes ha centrat les intervencions que els espectadors han seguit entre rialles.

L'acte Llum, veu de dona, la trobada impulsada per les mateixes organitzadores de la Festa, l'associació Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM), tenia com a objectiu principal posar en valor la figura de les dones en l'àmbit professional com a clau per a crear i construir societats més riques i plurals. Però més enllà, ha aconseguit entretenir i oferir una òptica positiva de la vida, de la dona.

Laura Ràfols, exjugadora del FC Barcelona, que aquest any s'ha retirat amb 29 anys; la coneguda ninotaire, Pilarín Bayés; la neuròloga i directora mèdica de Fundació ACE, Mercè Boada, referent científic en la recerca de l'Alzheimer, l'artista visual, Lourdes Fisa; i la reconeguda cuinera, Ada Parellada, han repassat les seves vides, han valorat la cultura de l'esforç i del lideratge en els seus àmbits.

Moderades per la periodista Anna Vilajosana, totes elles han coincidit en que van ser afortunades en les seves primeres passes professionals ja que van trobar un ambient propici a casa, tant pel que fa a benestar econòmic com en no discriminació per ser dones.

Amb aquesta conversa, l'Associació DEIM ha volgut crear un espai de trobada per a reflexionar en positiu sobre el talent femení i evidenciant, a través de l'exemple de les ponents, l'aportació cabdal de les dones en el món empresarial i l'oportunitat de contribuir al desenvolupament econòmic i social de les organitzacions gràcies a un lideratge més divers i integrador.