Festa de la Llum

Dimarts se celebrarà el Judici de la Llum amb alumnes de 4t d'ESO de diversos instituts

L'acte organitzat pel Col·legi d'Advocats de Manresa consisteix en un judici que comptarà amb jutgessa i tribunal

per Redacció , 17 de febrer de 2020 a les 10:28 |
El judici se celebrarà a la sala dels Carlins | Pere Font
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Col·legi d'Advocats de Manresa celebrarà aquest dimarts a les 6 de la tarda a la Sala els Carlins el Judici de la Llum 2020, en l'edició El judici del talent i l'experiència, que serà un acte obert al públic.

Aquest acte consistirà en un judici en el que participaran alumnes de 4t d'ESO dels centres educatius Institut Cal Gravat, Escola Ave Maria i Col·legi La Salle de Manresa, que faran d'advocats i advocades en un judici real, en defensa de les diferents posicions.


L'acte serà conduït i presentat per la periodista i responsable de la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes Anna Vilajosana, que exposarà al públic assistent les posicions del litigi, per donar pas a l'inici del judici. Aquest judici serà presidit per la Magistrada titular del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 7 de Manresa i Jutgessa Degana dels Jutjats de Manresa, que serà la responsable de dictar Sentència, amb la cooperació d'un jurat que valorarà l'argumentació, exposició i defensa que faran els/les alumnes que participaran.

El jurat estarà composat pel Degà del Col·legi d'Advocats de Manresa, el Diputat 3r de la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de Manresa, el Fiscal en Cap de l'Àrea de Manresa-Igualada, la Magistrada titular del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 1 de Manresa, el Degà del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Manresa, la Tinent d'Alcalde d'Ocupació, Empresa i Coneixement i Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Manresa, la representant de l'entitat administradora de la Festa de la Llum (DEIM) i la representant de l'Associació de la Misteriosa Llum.

 

Participació