La PAHC exigeix al govern que retiri la pancarta del BBVA de l'Ajuntament abans de dijous

Si no es fa efectiva la retirada, amenacen amb treure-la ells mateixos

Pancarta del BBVA a la façana de l'Ajuntament de Manresa
Pancarta del BBVA a la façana de l'Ajuntament de Manresa | Pere Fontanals
Redacció
17 de febrer del 2020
Actualitzat a les 9:35h
La PAHC Bages ha fet públic un comunicat on mostra la seva indignació per la presència d'una pancarta del BBVA a la façana de l'Ajuntament amb motiu del patrocini de la Festa de la Llum de Manresa.

La plataforma considera que l'Ajuntament ajuda "a fer una neteja de cara a aquells que fan la vida impossible a bona part dels veïns de la ciutat" amb la pancarta "BBVA amb Manresa", que està penjada a la façana de la part nova del consistori, a la plaça Major.

La PAHC creu que aquesta pancarta "és un atac a la dignitat dels veïns de la ciutat", que veuen com l'Ajuntament "es posa de cara" amb un banc "que ha desnonat i deixat sense sostre a manresans i manresanes, que ha exercit la violència immobiliària envers les classes populars de la ciutat i que inverteix milions d'euros cada any en indústria militar".

Per tot plegat, la PAHC exigeix a l'Ajuntament "que retiri la pancarta de forma immediata" i que si no ho fa abans de dijous ho faran ells mateixos. Per això, han convocat una acció a la plaça Major el dijous a les 6 de la tarda a mostrar el rebuig a aquest patrocini.