El Cd'E Manresa es veu superat per la UE Horta al Congost (0-1)

Els manresans no han sabut definir a la primera part i a la segona s'ha trobat amb un pletòric porter visitant

El Cd'E Manresa s'ha vist superat per la UE Horta
El Cd'E Manresa s'ha vist superat per la UE Horta | Gus Carrasco
Redacció
16 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:16h
El Cd'E Manresa ha tornat al Congost per enfrontar-se a l'UA Horta, amb qui ha perdut per la mínima (0-1), aquest diumenge. El partit ha començat amb ambdós equips prenent mides del contrari. Al 5', Walter servia l'esfèric a David, però el seu xut l'atrapava el porter visitant. Era el primer avís seriós dels del Bages. Els homes d'Andreu peralta controlaven aquesta fase del partit i no deixaven intimidar-se per un Horta que no mostrava massa perill ofensiu. 

L'Horta s'acostava a l'àrea blanc-i-vermella, sense massa perill. No acabaven els manresans de trenar jugades però estaven sòlids sobre la gespa. Al 16', Biel treia una falta al pic de l'àrea gran. El xut no el podia rematar ningú. Mica en mica, els visitants també començaven a tenir oportunitats per marcar, però sense èxit. Al 24', David Sánchez gaudia d'una nova oportunitat, però no podia rematar un centrada. Segon avís clar, sense definició final. 

Ja al 32', un xut ras i tou dels barcelonins l'atrapava Pol sense problemes. Semblava que ara eren els visitants el que tenien la possessió però feien patir als manresans. Al 37', els manresans veien com els hi anul·laven un gol abans de marcar-lo per una falta prèvia. Persistia l'empat a 0 inicial. Al 39', a la sortida d'un córner, nova oportunitat malbaratada, al no poder rematar-lo. Es succeïen les ocasions locals, però no feien canviar l'electrònic. S'arribava al descans amb el 0 a 0 inicial. 

A la represa, al 49', una falta rebuda per Orellana propiciava un xut de David, que es perdia per la línia de fons. També Èrik provava una centrada, però també anava directament fora. Ambdós equips havien sortit més intensos i les jugades eren més ràpides. Però seguia faltant punteria i els porters no estaven patint en cap moment. Al 58' ho provava Bernat de lluny, però sortia desviat. 

Amb el pas dels minuts el partit s'anava endurint i es notava tensió a l'ambient. Al 62', en una nova falta rebuda per Biel, el xut de David sortia un pèl per sobre del travesser en el que era la millor ocasió manresans de la segona meitat. I en una contra, al 65', Nolla obria la llauna i marcava el primer pels visitants. 

Al 69' i al 70', el porter visitant feia dues aturades de mèrit per un Horta que, amb ell, tenia al millor damunt la gespa. L'empat no arribava. I al 75' arribava el primer doble canvi manresà. Sortien Biel i David de la gespa i entraven Izan i Joel Méndez. Els manresans intentaven empatar però sempre topaven amb un Yamandú que els estava aigualint la festa. Al 83', nova aturada del porter barceloní, que ja era un malson pels locals. 

Arribats al 86', un córner local no trobava rematador i després del refús del porter el cop de cap sortia desviat. I al 89', un xut de falta de Joel no el podien rematar i sortia desviat després d'un embolic de jugadors a l'àrea. S'acabava el temps i els locals no eren capaços de marcar. Així, s'acabava el partit amb derrota per 0 a 1.

Fitxa tècnica

Cd'E Manresa

Pol Busquets, Ruano, Florent, Solernou, Èrik Sarmiento, Biel (Izan 75'), Walter, Bernat, Cuello, Fran Orellana (Horty 84'), David Sánchez (Joel 75'). També: Òscar Pulido, Jonny, Moha, Luque. Entrenador: Andreu Peralta

UA Horta

Yamandú, Casti, Arnau, Gabriel (Alex 81'), Adrià, Gaudioso, Nolla (Mateo 75'), Bermúdez, Jofre, Coro, David (Guillem 84'). També: Rubén Cruz, Rubén, Santino, Aokai. Entrenador: Nacho Castro

Gols

0-1 Nolla 65'

Àrbitres

Sr. Salvador Morros (Baix Llobregat), auxiliat pels Srs. Sergio Álvarez (Vallès Occidental) i Oriol Garcia (Baix Llobregat).

Targetes

Bernat 29', Florent 55', Luque (banqueta 59'), Izan 76' ; pel Manresa. 
cap per l'Horta

Camp

Nou Estadi Municipal d'El Congost, 260 espectadors