Victòria èpica del femení del CN Minorisa a la piscina de Molins de Rei (9-10)

Les bagenques van passar etapes del partit sense cap jugadora de camp

Peirón dona instruccions a les jugadores durant el partit
Peirón dona instruccions a les jugadores durant el partit | Simón Noguera
16 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:06h
El femení del CN Minorisa tenia la obligació de vèncer al CN Molins a domicili si volia seguir aspirant a les places que porten al campionat d'Espanya de segona divisió i a un possible retorn a la lliga estatal. Malgrat les baixes importants, les de Peirón van respondre al repte de manera gairebé èpica, doncs, el partit no es podia posar més complicat, com explicarem a continuació, però llavors arribà l'orgull i la major veterania per a superar una situació complicadíssima.

Amb la repesca de Ventura per mirar de cobrir les baixes, l'equip del CN Minorisa va jugar més ordenat i amb el set inicial va dominar el primer quart, sense una gran superioritat, però si un control del joc. Després del 0-1 de Puerta, empataren les amfitriones, empat que durà poc, ja que la mateixa Puerta tornava a posar per davant les bagenques, que a manca de 1 segon, de la mà de Bisbal posaven el 1-3 en el lluminós.

La reacció de les amfitriones les va permetre posar-se amb empat a tres, coincidint amb la eliminació de Peirón. Ventura, posava el 3-4 a manca de 43 segons per la meitat del partit, però encara hi haurien més moviments, nou empat de les del Baix Llobregat, però, de nou en el darrer segon, Bisbal posava per davant les del cor de Catalunya 4-5.

Només iniciar-se et tercer quart, eliminació de Solernou i empat a cinc de les locals. Això feia que a l'aigua hi haguessin jugadores de l'equip del CN Minorisa amb molts pocs minuts de joc en les seves espatlles. Aquesta inexperiència es pagava i el partit es va posar costa a munt per les minoristes que veien com les de casa s'escapaven en el marcador fins del 7-5 a manca dels darrers vuit minuts de joc.

El que semblava difícil es girava quan César, en llançament llunyà feia el 7-6, però de nou resposta de les del CN Molins que feien el 8-6, Bisbal anotava el 8-7 i 8-8, aquest segon en jugada que podria servir d'exemple de com marcar un gol després d'una falta exterior, en una gran actuació individual. Les locals, sorpreses, veien com Ventura posava a les bagenques per davant 8-9. Semblava que el miracle era possible, però la cosa es va complicar encara més. Eliminació de Ventura i sense cap jugadora de camp disponible, Puiggròs, la portera que havia estat magnifica durant tot el partit pesava a jugadora, per esser Sala la que ocupava la porteria. Més difícil gairebé impossible. Bisbal, al transformar un penal, feia el 8-10, que les amfitriones reduïen al 9-10 i encara quedava més d'un minut pel final. Resistència aferrissada de les manresanes que esclataren d'alegria amb el clàxon final. Sabien el que hi havia en joc.

Arbitratge a càrrec de l'internacional X Buch i T Bruno. Van assenyalar vuit exclusions a les jugadores locals per catorze i dos penaltis a les visitants.

Parcials: 1-3, 3-2, 3-0, 2-5.

Alineacions i golejadores:

CN Molins de Rei: C Asensio, P Fernández 1, R Andreu, J Barrero 1, L Pino 2, J Torras, A Pastor 2, S Fernández 1, E Badosa 1, A Bellés 1, X Bellés, M Herrero, P Riera.

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, M Fargas, M Ventura 2, C Puerta 2, H Vicente, IK Bianco, J César 1, A Bisbal5, I Peirón i M Sala.