El CN Minorisa no pot fer res amb la superioritat física del CN Badia (5-12)

Els manresans han encaixat un definitiu 0-7 a la primera part

Redacció
15 de febrer del 2020
Actualitzat a les 19:22h
El CN Minorisa ha perdut clarament aquest dissabte contra el CN Badia (5-12). Ben aviat s'ha vist que el partit tenia un dominador i que aquest era el CN Badia. Els vallesans, més potents físicament han imposat el seu joc, al límit del reglament, per eixamplar el marcador, fins al 0-7 amb què s'ha arribat a la meitat del partit. Els de Calvo han desaprofitat fins a quatre jugades de superioritat que els haguessin pogut posar en el partit cas d'aprofitar-se.

Després del canvi de camp ha vingut la reacció dels bagencs, que en contraatac de Mayol encetaven el seu marcador, per després amb dues penes màximes, ambdues transformades pel mateix Mayol, situar-se 3-7. Encara es podia haver acostat més en el marcador l'equip amfitrió, ja que disposaren d'una superioritat numèrica per a situar-se 4-7, que no han aprofitat, i els forasters han anotat el seu vuitè gol.

Cinc gols de distància eren massa per remuntar i ambdós equips ho sabien. Així, el darrer període ha estat distret amb dos gols pels locals, el primer de Masplà, en magnífic llançament creuat, i el darrer quan el partit moria, a manca de 20 segons per la seva fi, anotat per Pelegrín en superioritat, mentre que els visitants arribaven a la dotzena.

Arbitratge de C Sañudo i A Izquierdo. Han assenyalat sis exclusions i dos penals als visitants per quatre exclusions als locals.

Parcials: 0-4, 0-3, 3-1, 2-4.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, E Masplà 1, M Puerta, ME Bianco, O Muns, X Pelegrín 1, I Ruiz, K Muñoz. T Sala, A Batanés, LL Mayol 3, Ll Vilaró.
CN Badia: A Aya, R Domènech, P Garcia 1, D Vijuerca 6, V Valera 1, M López, R Prieto 4, G Delgado i J Sánchez.