Els Pets celebren 35 anys de carrera amb una gira que començarà el 8 de maig a l'Stroika

Uns dies abans, la banda de Constantí ja serà a la capital del Bages realitzant un stage sobre l'escenari de la sala

Els Pets estrenaran gira a Manresa
Els Pets estrenaran gira a Manresa | Cedida
Redacció
14 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:50h
Més de tres dècades porten Els Pets sobre els escenaris. El 30 de gener van culminar amb la seva Gira Som a Molins de Rei, on van exhaurir totes les entrades. Però aquests dies ens han sorprès amb noves notícies. 

Després d'aquesta gira, Els Pets han anunciat que celebraran el seu 35è aniversari amb una gira titulada 20/20: 20 concerts en diferents ciutats, on sonaran els 20 grans èxits de la banda, de manera cronològicament inversa (dels més recents als més antics). Un tour que promet ser molt especial i que donarà el tret de sortida el divendres 8 de maig (22.30h) a l'Stroika de Manresa. Tret de sortida que els portarà dies abans a la sala, per dur a terme el seu stage, la seva residència artística. 

20/20, la gira més anhelada de Els Pets

Cada un d'aquests 20 concerts farà una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i serà una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys amb la banda sonora d'Els Pets acompanyant-los.