Optimisme de la Junta Gestora del Cd'E Manresa i l'Ajuntament en el seu treball conjunt per sortir de la crisi

Aquest dijous s'ha fet una reunió entre el club i el consistori

Roda de premsa conjunta de l'Ajuntament i el Cd'E Manresa
Roda de premsa conjunta de l'Ajuntament i el Cd'E Manresa | Cd'EM
Redacció
14 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:48h
La Junta Gestora del Cd'E Manresa i l'Ajuntament han fet una primera trobada aquesta dijous al Nou Congost. L'objectiu: posar en comú les dades de les primeres hores de feina oficial de la gestora i explicar les primeres actuacions als mitjans de comunicació. La presidenta, Ruth Guerrero, ha encapçalat la reunió amb l'alcalde, Valentí Junyent i el regidor d'esports, Toni Massegú.

Junyent ha agraït l'esforç de la nova Junta que ha qualificat de "gent valenta que no busca cap notorietat davant un repte de risc i ple de dificultats". Junyent ha insistit que "l'Ajuntament, la societat civil, les empreses i els particulars hauran d'acompanyar en el repte a la Gestora". També ha recordat que estan treballant per a un ajut oficial que s'hauria d'acordar en les pròximes setmanes amb els diferents grups municipals.

Massegú, per la seva part, ha explicat la feina duta a terme conjuntament amb la Gestora per fraccionar el deute del club amb la Federació Catalana pels impagaments arbitrals dels últims mesos.

Guerrero ha posat èmfasi en la qualitat humana dels futbolistes i dels entrenadors del club. "Sabíem que eren grans jugadors. Ara, millors persones". Guerrero i també el tresorer, Manel Villaplana, han recordat que segueixen comprovant els números de l'entitat. "Hem tingut poquíssims dies. El deute anterior és important però no tenim xifres definitives".

Finalment, el responsable de comunicació d'aquesta Junta provisional, Francesc Sòria, ha presentat la campanya #AlCongostiVola que consisteix en un sorteig per a dues persones a Nova York. El preu de la butlleta és de 5 euros i es pot comprar al club, a través de jugadors, entrenadors i familiars. La setmana vinent s'anunciaran establiments de Manresa +Comerç adherits a la proposta. Sòria ha volgut agraïr especialment l'ajut del Baxi Manresa sobre aquest tema. I és que les xarxes socials de l'equip de bàsquet ja s'han fet ressó de la campanya que ha començat amb una gran acollida (més de 4.000 visualitzacions en les primeres hores).