ICS

Acte d'homenatge de l'ICS Catalunya Central a una cinquantena de professionals jubilats el darrer any

La conferència central ha anat a càrrec d'Enric Casanovas, llicenciat en Psicologia Industrial

per Redacció , 14 de febrer de 2020 a les 13:18 |
Jubilats del darrer any de l'ICS Catalunya Central | ICS
L'ICS a la Catalunya Central ha homenatjat els professionals jubilats el darrer any, una cinquantena, en un emotiu acte celebrat a la Torre Busquet de Manresa, que ha comptat amb la participació d'Enric Casanovas, llicenciat en Psicologia Industrial per la Universitat de Barcelona, Màster en Direcció de Màrqueting per EADA i consultor.

Casanovas ha centrat la seva intervenció a preguntar-se per què emmalalteix la nostra societat, per què som infeliços i com podem aprendre a ser més feliços. El consultor ha destacat que "estem davant una societat amb malalties de caràcter psicològic, bàsicament. Per què som infeliços? El buit interior, la por, la culpa i les males decisions" i ha afegit que "si som feliços, vivim 15 anys més, amb més salut, i evitem malalties com l'estrès, la depressió o l'ansietat, que seran les principals malalties del futur als països desenvolupats". També ha donat la seva recepta per ser més feliços: "saviesa, trobar un sentit a la vida, autoconeixement i autoestima, ilꞏlusió, compromís, agraïment, una mica d'esport... i el més important: amor".


A continuació, tres professionals jubilats han intervingut en l'acte per recordar el seu pas professional per l'ICS. Es tracta de Miquel González (Anoia), Fina Soler (Osona) i Irene Soler (Bages- Berguedà), que han explicat, la seva experiència laboral a l'ICS, i totes aquelles vivències que s'emporten. Després d'aquestes breus intervencions, totes les persones homenatjades han rebut un obsequi i s'han fet una foto de família.

En l'obertura de l'acte, Anna Forcada, gerent de l'ICS Catalunya Central, i Josep M. Argimon, director gerent de l'Institut Català de la Salut, han agraït la feina feta pels professionals.

 

Participació