El Manresa FS rep el Mataró amb l'objectiu de donar-li cacera

Els manresans, tercer, reben al Pujolet el colíder de la classificació

Redacció
14 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:08h
Arriba al Pujolet el partit de la jornada entre el Manresa FS, tercer classificat, i el colíder Mataró. És un matx transcendental que podria deixar els de Sito Rivera a només tres punts del conjunt del Maresme. La data d'aquest duel no podria arribar en un punt millor per al Manresa, que es troba en el moment més dolç de la temporada. En cas de victòria, l'equip ara ja capitanejat per Corvo presentarà la seva candidatura al títol. En el pitjor dels casos, la possibilitat d'acabar classificat en zona play-off, amb participació a la Copa del Rei inclosa, ja és a hores d'ara una realitat.

I és que el Manresa ha aconseguit escalar fins a la tercera posició –el cim més alt en el que portem de competició- després d'encadenar quatre victòries consecutives. Sense anar més lluny, en les darreres deu jornades els blanc-i-vermells compatibilitzen vuit victòries, un empat a casa davant el líder Hospitalet i una sola derrota, per oblidar i per la mínima, a la pista de la Unión (7-6).

Pel què fa al Mataró, val a dir que ha ocupat la posició de màxim privilegi en la majoria de jornades de competició, però fa algunes jornades ha cedit el liderat en favor de l'Hospitalet. Tot i començar la lliga com un coet, sembla haver perdut una mica de pistonada en les últimes jornades, sense mantenir del tot l'altíssim nivell inicial. Com a visitant ha disputat nou partits: set victòries i dues derrotes que, precisament, coincideixen amb els darrers desplaçaments (Hospitalet i Martorell), en dues pistes complicadíssimes. Continuarà la ratxa al Pujolet…? En l'última jornada, Mataró va cedir un empat a cinc gols davant el CN Sabadell, després de malbaratar un clar avantatge al marcador. Mentre el Manresa segueix a l'alça, amb una millora de joc, sensacions i resultats, les diferències amb els del Maresme semblen haver-se escurçat en aquest sentit.

Finalment, mencionar i recordar que el Manresa es va deixar els tres punts a Mataró en el partit de la primera volta (7-4). Un partit surrealista, sense tècnic a la banqueta del Manresa, on es va haver de fer mans i mànigues per gestionar amb decència la direcció d'aquell partit. Aleshores, Sito Rivera ja estava gestant el seu fitxatge per la banqueta manresana, fins al punt que va presenciar el partit a la graderia del Teresa Maria Roca mentre feia una ullada de seguiment al que seria el seu equip imminent.

Per a aquest partit, portarà les regnes el segon entrenador David Ruiz. I és que Sito Rivera estarà del 14 al 17 de febrer a Califòrnia com a convidat especial. Al país nord-americà impartirà dos clínics tèorics i pràctics tot coincidint amb la celebració del torneig Copa California. L'Associació Americana de Futbol Sala és un organisme col·lectiu de clubs, entrenadors, directius i jugadors. Tots plegats volen unir les comunitats de futsal per portar aquest esport el més amunt possible.

El club ha autoritzat el tècnic per assistir a aquest esdeveniment, ja que quan a mitjans de la primera volta es va produir la seva incorporació a la banqueta, Sito Rivera ja va anunciar a la directiva un parell de compromisos d'aquest tipus que ja tenia emparaulats.