El Kursaal acollirà diumenge «El Cor Canta», amb 170 cantaires interpretant Maragall i Papasseit

El concert comptarà amb l'acompanyament de l'Orquestra Terrassa 48, sota la direcció d'Elisenda Carrasco i Eva Martínez

El Kursaal acollirà diumenge «El Cor Canta»
El Kursaal acollirà diumenge «El Cor Canta» | Antoni Bofill
Redacció
13 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:39h
El Cor Canta, compromès amb la cultura catalana, presentarà aquest diumenge, 16 de febrer a les 18h, a la Sala Gran del Kursaal tres obres de compositors del nostre país. Una figura consagrada: Albert Guinovart, una d'emergent: Gerard López i un jove estudiant de l'ESMUC: Àngel Pérez.

Format per 170 cantaires i sota la direcció d'Elisenda Carrasco i Eva Martínez, El Cor Canta cantarà acompanyat de l'Orquestra de Cambra Terrassa48 tres obres simfònico-corals. A la primera part interpretaran l'obra Visions i Cants d'Àngel Pérez Ortega, basada en poemes del llibre homònim de Joan Maragall. A continuació interpretaran l'obra Camí de sol de Gerard López Boada basada en els poemes de Joan Salvat-Papasseit. A la segona part interpretaran el Gloria d'Albert Guinovart, escrita especialment per al Cor Canta.

Aquesta és el segon concert d'El Cor Canta, que es va estrenar el passat 7 de febrer al Centre Cultural de Terrassa i arriba a Manresa després de les actuacions a l'Auditori de Barcelona i a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí. 

Les entrades pel concert d'El Cor Canta tenen un preu de 15 euros (12 euros amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.