L'obra del santfruitosenc Alfred Figueras ja es pot veure a l'Institut Francès de Barcelona

Dissabte, a la prestigiosa llibreria Jamies, es farà la presentació del llibre "Images d'Alger"

Inauguració de l'exposició d'Alfred Figueras a l'Institut Francès de Barcelona
Inauguració de l'exposició d'Alfred Figueras a l'Institut Francès de Barcelona | AjSFB
Redacció
13 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:14h
Aquest dimarts s'ha inaugurat l'exposició de pintures de santfruitosenc il·lustre Alfred Figueras a l'Institut Francès de Barcelona.

L'acte inaugural ha comptat amb la presència del cònsol general de França a Barcelona, Cyril Piquemal, el director de l'Institut, Max Vasseur, els fills d'Alfred Figueras, Jordi i Clàudia, l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i el regidor de Cultura Xavier Racero.

A la mostra s'hi poden veure peces de temàtica algeriana, coincidint en que Algèria era colònia francesa en l'època de Figueras. Recordem que l'artista va viure una llarga temporada a la ciutat d'Alger on va crear bona part de la seva obra. Figueras tenia una estreta relació amb aquesta institució ja que el considerava un pol cultural molt important en la seva Barcelona contemporània. L'exposició es pot veure fins el proper 11 de març.

A banda, aquest proper dissabte a les 12 del migdia. a la prestigiosa llibreria Jamies de Barcelona, es presentarà el llibre del santfruitoenc Images d'Alger reeditat per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en dos formats de llibre diferents, un per a col·leccionista i un en format més versàtil.