Jaume Arnella i Rafel Sala actuaran aquest dissabte al Kursaal dins del Cicle d'Arrel

El concert, que tindrà lloc a les 6 de la tarda a la sala petita, repassarà la trajectòria musical dels dos cantautors catalans

Jaume Amella
Jaume Amella | Joan Orriols
Redacció
13 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:06h
Jaume Arnella i Rafel Sala es van constituir el 1976 –en plena Marxa de la llibertat– com a duet internacional sense fronteres. Aquest dissabte, 15 de febrer a les 18h, els podrem sentir en directe a la Sala Petita del Kursaal dins la programació del Cicle d'Arrel.

Establerts a Cornudella del Montsant van anar bastint un repertori de cançons populars –que anaven recollint– i de cançons pròpies. Després d'escampar tot aquest repertori arreu del país, cofunden l'Orquestrina Galana i amb el seu ball indígena fan ballar mitja humanitat.

Acabada aquesta etapa es reparteixen la música com a bons germans: un es queda amb la música simfònica i l'altre amb la més romancera. Això no els impedeix de fer, al cap d'un temps, uns quants CDs conjuntament. Al Kursaal repassarem junts aquesta dilatada trajectòria musical.

El preu de les entrades per veure Jaume Arnella i Rafel Sala és de 15 euros (12 euros amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65). Per entrades i informació a les taquilles del teatre i per internet.