Escena

El musical «El Petit Twist» de MTM arriba el cap de setmana al Conservatori amb dues funcions

L'espectacle, basat en el clàssic de Charles Dickens, es podrà veure dissabte a les 20.30h i diumenge a les 18h

per Redacció , 13 de febrer de 2020 a les 11:55 |
«El Petit Twist» es representarà dues vegades al Conservatori | Enric Badia
El Teatre Conservatori acollirà aquest cap de setmana dues funcions del musical El Petit Twist de Manresa Teatre Musical: dissabte a les 20.30h i diumenge a les 18h. Es tracta d'un muntatge dirigit per Jordi Gener, amb adaptació de guió i lletres de Sílvia Santamaria, David Bacardit, Núria Miras i Carles Roch, direcció musical d'Elisabet Paulet i coreografies de Pablo Testa Grosbaum. 

L'Oliver s'escapa de l'orfenat on ha crescut des que va néixer. La gana i l'ambient hostil l'empenyen a fugir cap a la ciutat, a Londres, on espera forjar-se un futur millor. En arribar-hi coneix en Jack, que el convida a formar part de la colla d'en Fagin, un vell avar que aixopluga a casa seva nens de carrer a canvi que robin per a ell. Oliver descobrirà que, en un ambient sòrdid com el dels baixos fons londinencs, poden conviure la tendresa i el bon cor de la tavernera Nancy amb la maldat cruel de Bill Sikes, el seu company i alhora soci de Fagin.


La novel·la Oliver Twist de Charles Dickens serveix de base per a aquesta història sobre les dificultats de fer-se gran en un entorn advers; sobre el moment en què cal deixar enrere la innocència de la infància per obrir-se camí en un món adult.

Un musical interpretat pels alumnes de Manresa Teatre Musical (MTM), que ja han portat a la programació muntatges com El Mag d'Oz, Summer love, Hello Dolly o La bella y la bèstia, entre d'altres.


Per més informació a les taquilles del teatre i per internet. El preu de les entrades per veure El Petit Twist és de 15 euros (12 euros majors de 65 anys, Carnet Galliner i menors de 25 anys). 

 

Participació