Creació musical

Aconseguir 2.000 euros en 5 dies: l'objectiu de Jo Jet i Maria Ribot per fer realitat el seu tercer disc

La campanya de micromecenatge que van encetar fa un mes ja compta amb 295 col·laboradors

per NacióManresa , Manresa, 13 de febrer de 2020 a les 11:48 |
Aconseguir 2.000 euros en 5 dies: l'objectiu de Jo Jet i Maria Ribot per fer realitat el seu tercer disc | Promocional
Falten cinc dies perquè la campanya de micromecenatge que Jo Jet i Maria Ribot van impulsar a través de la plataforma Verkami, s'acabi. El seu objectiu és aconseguir 11.947 euros. De moment, en porten 9.940. Es tracta d'una xifra elevada; la més quantiosa que el duet manresà ha demanat al llarg dels més de sis anys de trajectòria musical. Però no és, ni molt menys, una suma desmesurada, sobretot si el que es pretén és (com en el seu cas) transcendir les cançons i les melodies per aportar uns valors i una manera de viure la cultura plena i conscient.

El seu tercer disc, sant llorenç -que és el que volen fer realitat amb aquesta campanya de micromecenatge-, pretén esdevenir una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d'infantesa. En una aposta per mirar endavant sense perdre l'essència s'ha afegit, al duet (que fins ara estava compost per una guitarra espanyola i dues veus), la força i l'actitud del bateria Josep Cordobés Miravitlles, que serà l'encarregat de controlar tot l'espectacle de llums mitjançant l'ús del seu instrument, a través d'una tecnologia de triggers.


Amb aquesta campanya, el conjunt de la capital del Bages ha decidit arriscar-se i proposar, a les persones susceptibles col·laborar-hi, "que ho facin des del valor i no pas des del cost". En aquest sentit, expressen, "volem centrar la mirada en el valor de l'art i la cultura, no en el cost raonable que dicta el mercat", així com també "arriscar i ser valentes tot comunicant, amb honestedat, les barreres que tenim, que són econòmiques i d'inversió". Tothom que vulgui ajudar a fer realitat sant llorenç (de moment ja compta amb 295 col·laboradors), ho pot fer a través d'aquest enllaç


 

 

Participació