Manresa reivindicarà el lideratge femení en l'acte central de la Festa de la Llum

L'acte "Llum, nom de dona", tindrà lloc el proper dilluns a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori

Pilarín Bayés serà una de les protagonistes de l'acte central de la Festa de la Llum de Manresa
Pilarín Bayés serà una de les protagonistes de l'acte central de la Festa de la Llum de Manresa | ACN
Redacció
13 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:43h
El lideratge i l'èxit empresarial en clau femenina centraran l'acte Llum, veu de dona, una trobada impulsada per l'Associació Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM) que té com a objectiu principal posar en valor la figura de les dones en l'àmbit professional com a clau per a crear i construir societats més riques i plurals. 

L'esdeveniment, que tindrà lloc el dilluns 17 de febrer, al Teatre Conservatori de Manresa, reunirà professionals de primer nivell d'àmbits diversos amb la finalitat de conèixer els seus testimonis i de reflexionar sobre la integració de les seves vivències i experiències personals en el món laboral. Laura Ràfols, exjugadora del FC Barcelona, que aquest any s'ha retirat amb 29 anys; la coneguda ninotaire, Pilarín Bayés; la neuròloga i directora mèdica de Fundació ACE, Mercè Boada, referent científic en la recerca de l'Alzheimer, l'artista visual, Lourdes Fisa; i la reconeguda cuinera, Ada Parellada, abordaran el lideratge femení en una conversa moderada per la periodista Anna Vilajosana. 

Amb aquesta conversa, l'Associació DEIM vol crear un espai de trobada per a reflexionar en positiu sobre el talent femení i evidenciant, a través de l'exemple de les ponents, l'aportació cabdal de les dones en el món empresarial i l'oportunitat de contribuir al desenvolupament econòmic i social de les organitzacions gràcies a un lideratge més divers i integrador. 

El teixit empresarial es compromet amb la dona

L'acte, que tindrà lloc a les 19.30 h, al Teatre Conservatori de Manresa, compta amb el patrocini i suport de BBVA, Metrovacesa, Fibracat, Grup Santasusana i Mutuacat. Totes aquestes empreses han mostrat un ferm compromís en l'impuls del talent femení a través de la visibilitat i l'empoderament de la dona. Roser Soler, presidenta de DEIM, ha manifestat que "les empreses han de fer visibles les dones en llocs de responsabilitat i permetre que la dona desenvolupi el seu lideratge perquè redundi en benefici de l'economia i de la pròpia societat". La presidenta de DEIM ha seguit dient que "amb aquest acte volem que les dones que vinguin surtin enfortides i els homes vegin que cal la presència de la dona per fer una societat més justa i millor".