Festa de la Llum

Manresa reivindicarà el lideratge femení en l'acte central de la Festa de la Llum

L'acte "Llum, nom de dona", tindrà lloc el proper dilluns a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori

per Redacció , 13 de febrer de 2020 a les 11:28 |
Pilarín Bayés serà una de les protagonistes de l'acte central de la Festa de la Llum de Manresa | ACN
El lideratge i l'èxit empresarial en clau femenina centraran l'acte Llum, veu de dona, una trobada impulsada per l'Associació Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM) que té com a objectiu principal posar en valor la figura de les dones en l'àmbit professional com a clau per a crear i construir societats més riques i plurals. 

L'esdeveniment, que tindrà lloc el dilluns 17 de febrer, al Teatre Conservatori de Manresa, reunirà professionals de primer nivell d'àmbits diversos amb la finalitat de conèixer els seus testimonis i de reflexionar sobre la integració de les seves vivències i experiències personals en el món laboral. Laura Ràfols, exjugadora del FC Barcelona, que aquest any s'ha retirat amb 29 anys; la coneguda ninotaire, Pilarín Bayés; la neuròloga i directora mèdica de Fundació ACE, Mercè Boada, referent científic en la recerca de l'Alzheimer, l'artista visual, Lourdes Fisa; i la reconeguda cuinera, Ada Parellada, abordaran el lideratge femení en una conversa moderada per la periodista Anna Vilajosana. 


Amb aquesta conversa, l'Associació DEIM vol crear un espai de trobada per a reflexionar en positiu sobre el talent femení i evidenciant, a través de l'exemple de les ponents, l'aportació cabdal de les dones en el món empresarial i l'oportunitat de contribuir al desenvolupament econòmic i social de les organitzacions gràcies a un lideratge més divers i integrador. 

El teixit empresarial es compromet amb la dona


L'acte, que tindrà lloc a les 19.30 h, al Teatre Conservatori de Manresa, compta amb el patrocini i suport de BBVA, Metrovacesa, Fibracat, Grup Santasusana i Mutuacat. Totes aquestes empreses han mostrat un ferm compromís en l'impuls del talent femení a través de la visibilitat i l'empoderament de la dona. Roser Soler, presidenta de DEIM, ha manifestat que "les empreses han de fer visibles les dones en llocs de responsabilitat i permetre que la dona desenvolupi el seu lideratge perquè redundi en benefici de l'economia i de la pròpia societat". La presidenta de DEIM ha seguit dient que "amb aquest acte volem que les dones que vinguin surtin enfortides i els homes vegin que cal la presència de la dona per fer una societat més justa i millor". 

 

Participació