Inicien les obres de renovació de part de la xarxa d'aigua potable al passeig Pere III

Des de la plaça Crist Rei fins a la carretera de Cardona durant 3 mesos

Inici de les obres al passeig Pere III
Inici de les obres al passeig Pere III | Aigües de Manresa
Redacció
12 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:11h
Aigües de Manresa ha iniciat aquest dilluns les obres per a la renovació de la canonada de conducció d'aigua potable que va des de la plaça de Crist Rei, fins a la carretera de Cardona.

Les obres, amb una durada prevista de 3 mesos, i un pressupost de 164.429 euros, es duran a terme en dues fases principals. La primera fase, prevista de quatre setmanes, cobrirà el tram des de Crist Rei, fins a l'alçada del teatre Kursaal. I la segona fase, des d'aquest últim punt fins a la carretera de Cardona. Per facilitar el trànsit de vehicles, persones i la coordinació amb altres esdeveniments de la ciutat, les obres es faran en trams d'uns 50 metres aproximadament.

La canonada que es renova, d'uns 200mm de diàmetre, forma part de la xarxa arterial de Manresa, que distribueix l'aigua potable per dins la ciutat. Aquesta obra, a part de reforçar un tram debilitat pel pas dels anys, facilitarà i ajudarà a reduir el malbaratament de l'aigua amb la disminució del nombre d'avaries, i a millorar la xarxa adaptant-la a les necessitats actuals.