«La neta del Sr. Linh», protagonitzada per Lluís Homar, pujarà a l'escenari del Kursaal divendres

El muntatge estava programat inicialment el dissabte, 8 de febrer al teatre Conservatori

«La neta del Sr. Linh» canvia de data i d'escenari
«La neta del Sr. Linh» canvia de data i d'escenari | Promocional
Redacció
12 de febrer del 2020
Actualitzat el 13 de febrer a les 11:05h
L'espectacle La neta del Sr. Linh de Philippe Claudel pujarà a l'escenari de la sala gran aquest divendres, 14 de febrer a les 20.30h. La peça, dirigida pel belga Guy Cassiers i protagonitzada per l'actor Lluís Homar, reflexiona sobre la situació dels refugiats a Europa. L'obra estava inicialment programada pel passat dissabte 8 de febrer al Conservatori, però per motius tècnics es va haver de traslladar al Teatre Kursaal.

Dalt de l'escenari, Homar, com ja vam veure a Terra Baixa, interpreta tots els papers del muntatge (el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark) i juga amb tots els recursos escènics: acció dramàtica, paraules, imatges, música, so, projeccions... en aquesta faula sobre l'exili, la soledat i la recerca de la identitat. Un espectacle sobre la força de la imaginació i la representació, que té un color i una atmosfera únics, que se centra en el tema dels refugiats, un dels grans reptes d'Europa en aquest moment.

Les entrades es poden comprar a la web del Kursaal o a les taquilles. El preu és de 22 euros (20 per als majors de 65 anys i amb Carnet Galliner) i de 6 euros per a menors de 25 anys.

Cal recordar que NacióManresasorteja entrades dobles entre els seus lectors, amb la col·laboració de Kursaal