Toti Soler i Gemma Humet presentaran «Petita festa» dijous a la sala petita del Kursaal

Gemma Humet i Toti Soler
Gemma Humet i Toti Soler | Promocional
Redacció
12 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:35h
La sala petita del Kursaal acollirà dijous en concert Toti Soler i Gemma Humet, que presentaran el seu darrer treball plegats ‘Petita festa', amb música i poesia en la seva màxima expressió fruit de 8 anys de col·laboració artística contínua. 

Oferiran la seva particular, sensible i profunda manera de compondre, interpretar i posar veu als poetes a través del seu univers de guitarra i cançó: Papasseit, Ovidi Montllor, Ma Mercè Marçal, Vinyoli, Vian & Vence, Brel, Léo Ferré, Brassens, entre d'altres. Serà una petita gran festa per als sentits.

A Petita festa, Gemma Humet i Toti Soler interpretaran peces com Liebeslied, La lluna de porcellana, De vespre, El teu nom, Penyora d'amor, Fins la fi dels temps, Homenatge a Teresa, Cançó del cansat, Perquè vull... així com també les adaptacions al català de cançons franceses com Cançó del camperol, Fills de... o A tots els infants.

Les entrades per aquest concert tenen un preu de 15 euros (12 euros majors de 65 anys i 6 euros amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i per internet.