Solidaritat

La subhasta de samarretes contra el càncer del BAXI suma més de 10.000 euros en licitacions

L'oferta més quantiosa l'ha fet Ricky Rubio, que ha ofrenat 5.000 euros per la samarreta de Pere Tomàs

per NacióManresa , Manresa, 10 de febrer de 2020 a les 13:56 |
Pere Tomàs saluda el públic després de la victòria contra el Casademont Saragossa | J. Alberch
La subhasta solidària del BAXI Manresa està sent un èxit. Els jugadors van disputar, dissabte al vespre, el partit davant el Casademont Zaragoza amb un equipament especial en motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, que va ser el passat 4 de febrer. El mateix dia del matx les samarretes es van posar a subhasta, i a hores d'ara la recaptació (que es donarà a l'AECC-Catalunya Contra el Càncer) és a punt d'arribar als 10.500 euros, en bona part gràcies a l'oferta de 5.000 euros que ha fet el també basquetbolista Ricky Rubio per la samarreta de Pere Tomàs. Recordem que la mare del base català va morir el mes de maig del 2016 a causa d'un càncer de pulmó, quan Rubio tenia 26 anys.

A banda de l'oferta de 5.000 euros també hi ha diverses samarretes, com les de Mitrovik, Vaulet, Toolson o Dani Pérez, que tenen licitacions per més de 200 euros.


La subhasta es tancarà el proper 19 de febrer a les dotze del migdia. Els qui ho vulguin encara tenen temps per millorar els preus que s'ofereixen per les samarretes dels jugadors del club manresà, a través d'aquesta pàgina web.

 

Participació